Corso-ontwerpen gepresenteerd tijdens drukbezochte drive-in

Corso-liefhebbers die benieuwd zijn wat er 20 en 21 augustus te bewonderen valt in Sint Jansklooster, kwamen vrijdagavond naar de drive-in van de C.O.V. Op het evenemententerrein lieten elf corsogroepen zien wat ze dit jaar op het parcours willen zetten.

Traditiegetrouw worden de ontwerpen voor het Corso Sint Jansklooster al in mei onthuld in de feesttent. Nu die niet werd opgebouwd, besloot de organisatie een alternatief te organiseren. Dat werd de drive-in. Enkele honderden bezoekers kwamen naar het evenemententerrein van het dorp om vanuit de auto te bewonderen wat de corsobouwers in petto hebben.

“Ondanks dat het een bijzonder corsojaar is en we pas laat konden melden dat ons evenement doorgaat, zijn de ontwerpen wederom verbazingwekkend mooi. De corsobouwers zijn inmiddels al hard aan het werp om alle ontwerpen te realiseren tot dahliareuzen”, vertelt Hoege Heetebrij namens de organisatie. Liefhebbers die de creaties in levenden lijve willen bewonderen, zijn 20 en 21 augustus welkom in Sint Jansklooster.